Beskjed fra valgkomiteen til Norges Døveforbund

ndflogo

Frist for å melde inn forslag til kandidater til forbundsstyret er 15 februar.

Hei Jeg er Vidar Sæle, leder i valgkomiteen, sammen med Martin Skinnes og Ingrid Grønning By. Vi ser etter gode kandidater til forbundsstyret i Norges Døveforbund. Forbundsstyret har 4 styremøter i året, og på hvert styremøte er det satt av 2 dager. I tillegg har du Landsråd innimellom da Landsmøte er hvert 3 år. Norges Døveforbund har sitt 40.landsmøte på Fornebu siste helg i mai. Hva ser vi etter blant kandidatene?  Jo, at man har erfaring med organisasjonsarbeid, kjenner til organisasjonens økonomi og forstå dette. Kjenner til møtekultur, diskusjonsteknikk og samfunnssystemer. I forbundsstyret er det viktig med teamarbeid, der alle jobber sammen mot et felles mål. Forbundsstyret gjør sine vedtak, og ansatte i administrasjonen følger opp vedtakene. Forbundet feirer 100 årsjubileum i mai 2018, så det blir spennende for forbundsstyret. Har du lyst å sitte i forbundsstyret eller har gode forslag på kandidater? Ta kontakt med valgkomiteen,vidar.saele@odf.no Frist for å melde inn forslag er 15 februar.