Solgården 2017

NDF arrangerer igjen tur til Solgården i 2017 - 21. mars til 4. April 2017. ÅPENT FOR DØVE I HELE NORDEN Dette populære Solgården-oppholdet kom i gang i regi av Norges Døveforbund etter støtte fra Ekstra-stiftelsen - siden 2012. Åpne følgende PDF fil for mer informasjon. Solgården 2017 Generell info Solgården 2017 påmeldingsskjema Solgården 2017 flyers engelsk Solgården 2017 flyers norsk solgården Det er med stor glede vi ønsker velkommen til ferie‐og fellesskapstur til Solgården. Dette er et turopplegg spesielt tilrettelagt for døve og hørselshemmende, der vi håper å kunne samle deltakere fra hele Skandinavia. Turen arrangeres av Solgården i samarbeid med Norges Døveforbund. Deltakere i alle aldre og med ulike funksjonsnivå er velkomne. Solgårdens pakketur innhold reise, opphold og full pensjon. Aktviteter og underholdning på selve Solgården inngår i reisens pris. Prisinformasjon Enkeltrom type økonomi EE         kr. 19.295,- Enkeltrom type standard E           kr. 21.795,- Enkeltrom type standard pluss E+ kr. 24.595,- Dobbeltrom type standard D        kr. 19.295,- per person
Dobbeltrom type standard pluss D+ kr. 21.795,- per personLeilighet type L for 2 personer       kr. 24.595,- per person Ovennevnte priser gjelder med vårt charterfly tur/retur Gardermoen. De som kommer direkte utenom Solgårdens charterfly vil få fratrekk for flyreise kr. 3.970,- og prisen er da basert på døgnpris. Priser for tegnspråktolker som deler rom på casa 7 er kr. 11.295,- pr. person. (inkl. reise med Solgårdens charterfly, opphold og mat). Dersom de kommer direkte utenom Solgårdens charterfly vil de få et fratrekk for flyreise på kr. 3.000,- Har du noen spørsmål? Ta kontakt med: Toralf Ringsø – toralfmr@hotmail.com - mobil +47 920 10 394 Skriftlig påmelding på eget skjema til: Solgården Badstugata 1 – 0179 Oslo (se vedlegget) Styret i Norges Døveforbunds Seniorutvalg ønsker hjertelig velkommen til et fantastisk opphold i 2017 med tegnspråket i fokus! Tolkestudenter deltar som i 2014. Hilsen fra Toralf Ringsø, leder– Unni Gran – Ingrid Bodin Hoff – Jon Pettersen – Bjørn Stensvol- Sekretær Petter Noddeland (NDF administrasjon).