Medlemskontingent 2016

ndflogo

Medlemskontingent for 2016 blir sendt ut per epost til medlemmer som har e-postadresse registrert hos oss disse dager. Faktura på epost ble sendt til alle våre medlemmer den 9. februar 2016.  Faktura per brev ble sendt 19. februar. 

Ikke mottatt faktura per epost eller post?   Det er mulig vi mangler din epostadresse eller har feil epost/postadresseSend mail til medlem@doveforbundet.no NYHET: Innlogging på våre medlemssider På fakturaen står det informasjon om innlogging på våre medlemsider, du kan nå logge inn og endre din kontaktinformasjon. Logg inn på din side her for å endre kontaktinformasjonen din: https://ndf.regweb.no/ Brukernavn: Ditt medlemsnr (Du finner dette øverst i høyre hjørne på fakturaen). Passord: NDF + DITT POSTNR Vi mangler en del e-postadresser, fint om du logger inn og legger til din e-post adresse. NB. Hvis du har gammel adresse registert hos oss og klarer ikke å logge inn, gi oss beskjed om ditt nye adresse og postnr. Døves Tidsskrift i posten eller per epost?  Du kan også endre din adresse ved flytting og om du ønsker Døves Tidsskrift i posten eller per epost eller ingen blad inne på siden. Hva med medlemskort? Vi har valgt å ikke legge til medlemskort på fakturaen, medlemskort blir sendt ut etter at kontingenten er betalt. Hva skjedde med medlemspris for uføretrygde?  Det ble vedtatt under landsmøtet 2013 at det er slutt med eget medlemskategori for uføretrygde, og nå er det kun alder som vi skal forholde oss til.  Medlemspris for uføretrygdende ble avsluttet pr 1. januar 2014. Ikke mottatt Døves Tidskrift ? Andre spørsmål? Send mail til medlem@doveforbundet.no Om Norges Døveforbunds arbeid; En av våre viktigste oppgaver er å gjøre norsk tegnspråk kjent og akseptert som et fullverdig språk på lik linje med andre språk. Norsk tegnspråk er en naturlig del av den norsk språkfloraen. Prioriterte saker i 2016 er å få språkloven på plass, akutt tolketjeneste og nødmelding. Vi jobber også for å få bedre barnehage-, og skoletilbud til døve og hørselshemmede, teksting i TV og andre medier, seniorarbeid og arbeidsliv. For at Norges Døveforbund fortsatt kan være en slagkraftig organisasjon er vi avhengig av å ha mange medlemmer. Takk for at du er medlem av Norges Døveforbund og hjelper oss med å fremme tegnspråket og tilgjengelighet. Som medlem vil du også få tilgang på våre medlemsfordeler (ulike kurs, seminarer, barne- og ungdomsleirer og andre møteplasser, seniortreff, Døves Tidsskrift og informasjon om og oversikt over kurs i tegnspråk og enkelte rabattordninger). Er du ikke medlem? Du kan melde deg inn her. Med vennlig hilsen Medlemservice, Norges Døveforbund