Lansering av Krefttegn og Mobbing er vondt

Norges Døveforbund har hatt mer enn 100 ulike prosjekter gjennom ExtraStiftelsen. Siste i rekken er Krefttegn og Mobbing er vondt.

Norges Døveforbund har hatt mer enn 100 ulike prosjekter gjennom ExtraStiftelsen. Prosjektbibliotek finner du her;https://extraweb.no/portal/#projects/library Siste i rekken som er blitt avsluttet er prosjektet «Mobbing er vondt» et prosjekt som er gjennomført av Statped."Alle skoler i Norge har mobbing på dagsordenen. For å engasjere og bevisstgjøre barn, unge og voksne om temaet kan en bruke nettstedetbrukhue.com Vi har oversatt nettstedets historier, sanger og tips til tegnspråk. Dette er nå å finne på "mobbing er vondt"." - Statped. (Bruk Hue er Norges største skoleturné mot nettmobbing).Tegnspråklig fremstilling er med både norsk tale og undertekst, slik at materialet er tilgjengelig for alle. kreftforeningenogtoralf 29. februar ble prosjektet Krefttegn lansert i Trondheim, et prosjekt av Statped gjennom Norges Døveforbund og ExtraStiftelsen. Leder for seniorutvalget Toralf Ringsø representerte Norges Døveforbund. Han overrekte en symbolsk pengegave på 1000 kroner fra Norges Døveforbund til Kreftforeningen for deres viktige arbeid. KreftTegn finner du flere filmer med informasjon om kreft på tegnspråk, med norsk tale og undertekst. For mer informasjon om prosjektet: http://www.statped.no/Laringsressurs/Fag/Horsel/krefttegn