Diverse nyheter mars

NFF Døveutvalget, Debatt om tolkesitausjonen Universitas, Statped ønsker koda-barn velkommen til Kulturtreffet på Chateau Neuf

1. mars En viktig fremgang for døveidretten! NFF Døveutvalget ved Thomas Hansen, Morten Sletten og Ingvild Skjong var tilstede på Norges Fotballforbund forbundsting. Handlingsplanen for 2016-2019 ble godkjent og Norges Fotballforbund har vedtatt at de skal tilby administrativt og økonomisk støtte til toppfotballmiljøet for funksjonshemmede. Videoen ser du her. 2. mars Debatt om tolkesitausjonen Universitas Debattene om tolkesituasjonen på Universitas idag! De har brukt sidene i leder (side 2-3) til det og så har interessepolitisk medarbeider Petter Noddeland skrevet en kronikk om det på side 12. Takk til avisen for at de løfter fram den viktige saken! Bladet kan du lese her  3. mars Statped ønsker koda-barn velkommen til Kulturtreffet på Chateau Neuf KODA-utvalget har vært i kontakt med Statped i forhold til Kulturtreffet på Chateau Neuf i Oslo tirsdag 10.mai. De har svart oss følgende: Hovedmålgruppa for Kulturtreffet har gjennom hele 15 år vært tegnspråklige grunnskoleelever. Statped ønsker koda-barn velkommen til arrangementet. Siden det er et skolearrangement og må foreldrene derfor melde barnet på gjennom sin egen skole. Det vil si at det er skolene som har det respektive ansvaret for elevene på denne dagen eller de kan følges av foreldre i samråd med hjemstedsskolen. Her linken til mer informasjon: http://www.statped.no/kulturtreffet Ellers kan dere ta kontakt med Per Øyvind Rekkedal - Statped sørøst Spre dette gjerne videre! 5. Mars Ny foreningsleder - Vestfold Døveforening Vestfold Døveforening har valgt Rolf Hope som ny foreningsleder. 34 stemmeberettigede medlemmer deltok på årsmøtet. Se bilder her