Bli medlem hos NDF

Har du et ønske om å bli medlem, eller kjenner noen som kunne trengt et medlemskap, har du nå en unik mulighet. Nå har vi «ut året» priser.  Det er en fantastisk anledning til å teste om medlemskap er noe for deg.

Medlem senior 62 år + 150 kr (350 kr)
 Medlem 26 – 61 år 250 kr (450 kr)
 Ungdomsmedlem 13-25 år 150 kr (350 kr)
 Barnemedlem 0-12 år 50 kr   (100 kr)

*Du vil motta alle Døves Tidskrift bladene på epost

Sammen er vi sterke

Det er mange fordeler med å være medlem i Norges Døveforbund. Vi jobber for for døve og hørselshemmede. Det er 16.500 tegnspråkbrukere i Norge Sammen er vi sterkere, og jo flere medlemmer vi er, jo større påvirkningskraft har vi til å bedre din hverdag.

De viktigste sakene vi jobber med akkurat nå

• Norsk tegnspråk skal bli offisielt språk (norsk tegnspråk er anerkjent som et fullverdig språk, men fortsatt mangler vi språkloven), blant tiltakene er valgfag i tegnspråk.
  • Bedre tolketjeneste (#stoppNAV)
  • Undertekster på alle TV-kanaler, kanaler på nett-TV og videosnutter (#krevundertekst)
  • Universell utformet nødmeldingstjeneste på mobil til 110,112 og 113. (#smartnødapp)
  • Døves deltakelse i arbeidslivet
  • Bedre førskole- og skoletilbud til døve og hørselshemmede barn
  • Eldre døves rett til å velge omsorg og pleieplass i tegnspråkmiljø
  • KODA-barn får lovfestet rett til tegnspråkopplæring som morsmålsopplæring fra barnehage til videregående skole

Når du er medlem i NDF, kan du delta på lokale aktiviteter i våre lokallag. Som medlem blir du tilknyttet lokallaget som er nærmest der du bor, du kan også velge å være direktemedlem hvis du ikke ønsker å være tilknyttet et lokallag.

Som medlem av NDF får du vårt medlemsblad Døves Tidsskrift i postkassen eller via epost åtte ganger i året med aktuelle saker, både lokalt og nasjonalt, samt internasjonalt.

Våre medlemsfordeler

• Tilknytning til døveforening og hvis du er mellom 0-30 år Norges Døveforbunds Ungdom (NDFU)
  • Vi har utvalg som har spisskompetanse på deres felt
  • Rabatt på hotellopphold gjennom FFO på Scandic Hotels, Choice Hotels Scandinavia og Thon Hotels ffo.no(link is external)
  • Reduserte priser på billetter hos Teater Manu (ta med medlemskort)
  • 20% rabatt på de fleste tegnspråktolkende teaterforestillinger i regi av Norges Døveforbund
  • Reduserte priser på hytteleie på Ål folkehøyskole og kurssenter for døve (ta med medlemskort)
  • 15% rabatt på Avis Bilutleie og 10% i Europa
  • 10% rabatt hos Batteriklubben. Gå inn på batteriklubben.net(link is external) Send mail til batteriklubben@gmail.com(link sends e-mail) og oppgi ditt medlemsnummer.
  • Dagsbillett Tusenfryd 280 kroner pr. person (1 stk. DAG2-billett (kr. 149,- pr. person) (ta med medlemskort)
  • Gjennom våre døveforeninger kan du delta på temamøter, turer, aktiviteter, og en rekke andre hobby- og fritidskurs.
  • Rimelige priser på lokallagene’s feriesteder (Tromsø, Møre og Romsdal (Ålesund), Kristiansand, Innlandet (Brumunddal), Oslo og Drammen.)
  • Rimelige priser på leie av festlokaler i døveforeningene.
  • Medlemspris på Døves Kulturdager og arrangementer i regi av Norges Døveforbund.