Solgården 2017!

Leder for seniorutvalget i Norges Døveforbund Toralf Ringsø forteller;

Hei!

Visste dere at Norges Døveforbund seniorutvalg arrangerer nå for tredje gang en reise til Solgården i Spania? Dette er ikke bare for de som er senior, men for alle som bruker tegnspråk i hele Norden. Det betyr også at familie og barn kan være med.

Datoen for reisen er 21. mars til 4. april neste år, 2017.
Der vil det også være tegnspråktolker tilstede. Det er tolkestudenter fra Bergen, Oslo, Trondheim, København og muligens Stockholm som blir med og i dag fikk jeg en gledelig overraskelse at Finland også ønsket å være med så det kan bli mange som reiser. Akkurat nå er det over 50 som er påmeldt, men vi har god plass da vi har booket 200 plasser!

Fristen for påmeldingen er 1. desember. Det vil være veldig fint om du blir med!

Nå som tiden for regn, snø og surt vær er i lufta så er det fint å tenke på at det kan bli en tur til Spania neste vår.

Håper at du melder deg på, så sees vi der. Ha det bra!

Les mer om Solgården og meld deg på her