Førsteamanuensis Odd-Inge Schröder av med pensjon

Odd-Inge Schröder, Foto: UV, UiO

Førsteamanuensis Odd-Inge Schröder går av med pensjon. Høgskolen i Oslo og Akershus. NDF ved generalsekretær Bjørn A. Kristiansen er til stede på markeringen og sier følgende; en nestor i norsk tegnspråk går inn i pensjonistenes rekker. Odd-Inge er en sentral nøkkelperson når vi ser statusen norsk tegnspråk har idag. Det er mye takket være han at vi har en rådgiver til Språkrådet (NO), at norsk tegnspråk ble omtalt i st meld 35 mål og meining. Odd-inge Schröder har beydd utrolig mye for det akademiske nivået til norsk tegnspråk. Han har gitt mange viktige bidrag til fagfeltet tegnspråk og tolking gjennom mange år. Norges Døveforbund ønsker Odd-Inge Schröder en strålende pensjonisttilværelse.  Han blir nok en fulltarbeidende pensjonist da mange etterspør hans unike kunnskap.

 

Odd Inge under markeringen idag 01.12.16