Medlemskontingenten 2019

Medlemskontingent 2019 - nytt i år er at du kan betale med Vipps eller opprette avtalegiro!

Nå er vi i gang med å sende ut faktura for medlemskontingent 2019.

De som får faktura på e-post, fikk det sist uke. Avsenders navn er Norges Døveforbund. Det kan skje at det havner i søppelposten, så det er lurt å sjekke der.

De som får faktura i post, vil få i løpet av denne uken/neste uke.

Nytt i år; Vi har opprettet avtalegiro med DnB, når du er inne på nettbanken og betaler på vanlig måte, kan du krysse av på avtalegiro, så fra neste gang blir det avtalegiro.

Du kan også betale Vipps, så vippsnummer er #558699 Medlemskontingent, Norges Døveforbund. Viktig at du skriver ditt medlemsnummer på meldingen, så vi vet hva det gjelder.

Hvis det er noe feil ved fakturaen, kan du ta kontakt med meg på e-post.

Hvis du vil få faktura på e-post, kan du sende din e-postadresse til meg på e-post, så sender jeg faktura til deg.

Når du betaler på nettbanken, bruk KID ved betaling, så det blir enkelt å identifisere din betaling i vårt medlemsregister.

Priser for medlemskap er samme som i fjor;

Hovedmedlem (27 – 61 år) 450 kr

Seniormedlem (62 år - ) 350 kr

Barnemedlem (0 – 12 år) 100 kr

Familiemedlemskap

Hovedmedlem 450 kr, familiemedlem 200 kr og barn, 100 kr pr barn (0 – 26 år)

Hovedmedlem 450 kr og barn, 100 kr pr barn (0 – 26 år)

Vi sender ikke faktura ut til ungdomsmedlemmer (13 – 26 år) nå og venter med det til etter landsmøte, 31. mai – 2. juni på grunn av at NDFU og forbundsstyret ønsker en avklaring rundt medlemsprisen.

Bare ta kontakt med meg hvis det er noe du /dere lurer på.

E-post: medlem@doveforbundet.no