Funkis støtter rundt 100 medlemsorganisasjoner med over 7000 ulike kurs

Funkis støtter rundt 100 medlemsorganisasjoner med over 7000 ulike typer kurs. Studieforbundet Funkis sørger for bedre livskvalitet gjennom læring og mestring. Se filmen - og kanskje du kjenner igjen en av våre ansatte hos Norges Døveforbund? :) 

Tekst fra video:

– Jeg fikk hjerneslag da jeg fylte 22 år. Men planlegger å leve fram til jeg er minst 85.

– Jeg har løpt 14 maraton og deltatt to ganger på triatlon. 

– Boksetrening for folk med Parkinsons. 

– Funkis støtter rundt 100 medlemsorganisasjoner med kurs for løpeglede, svømmeglede, tandemsykkel. Tegnspråk, historie, kultur, organisasjon. Strikkekurs. Bridge. Matlaging. Hekling. Språkkurs i tysk og spansk. Organisasjonsutvikling. Politisk påvirkningsarbeid. Studieleder, stavgang. Sjakkurs for blinde og svaksynte. Mindfulness. Og kurs i å bedre livskvaliteten når livet krøller seg litt til. 

– Støtter rundt 100 medlemsorganisasjoner med over 7000 kurs. Studieforbundet Funkis - bedre livskvalitet gjennom læring og mestring.