Har du lyst til å jobbe som vikar for vår interessepolitiske medarbeider?

Norges Døveforbund, som ble stiftet i 1918, er en av landets eldste brukerorganisasjoner. Vi arbeider for å fremme norsk tegnspråk i det norske samfunnet. Vi arbeider også for å styrke døve og hørselshemmedes situasjon på alle områder i samfunnet. Arbeidsmiljøet kan defineres som meget engasjerende innenfor de sakene vi kjemper for. Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver i et fremtidsrettet og aktivt forbund. Lønn etter avtale / tariff.

Send epost med søknad og CV til elisabeth@doveforbundet.no

• Følge med på, og skrive høringsnotater fra offentlige myndigheter
  • Møter med den offentlige forvaltning
  • Kontaktperson i arbeidsgrupper til NDF
  • Jobber tett med generalsekretæren. Det skal avtales om hvem som skal ta for seg hvilke interessepolitiske områder

Ønskede kvalifikasjoner

• Du må kunne jobbe selvstendig og systematisk
  • Ha erfaring med interessepolitisk arbeid og offentlig forvaltning
  • God kunnskap og kjennskap om forbundet, døve og hørselshemmede herunder miljø, rettigheter og språk
  • Ha relevant utdannelse
  • God skriftlig og framføringsevne
  • Serviceinnstilt og positiv

Vår nåværende interessepolitiske medarbeider blir konstituerende generalsekretær for en kort periode. Dermed søker vi etter en vikar i perioden 1.mars – 1.juli 2020 i en 100 % stilling.

Send epost med søknad og CV til elisabeth@doveforbundet.no

Frist: 9. januar