«Vaffelhjarte» blir tegnspråktolket på 2 steder

Handling

En venn i livet skulle alle ha!

Maria Parr er blitt omtalt som vår nye Astrid Lindgren og norsk barnelitteraturs nye superstjerne. Vaffelhjarte kjenner du kanskje også fra TV-serien på NRK med musikk fra Odd Nordstoga? Med Riksteatret kan du glede deg til en fartsfylt teaterforestilling med humor, varme og mye musikk. Og lukten av nystekte vafler, så klart.

Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. I Riksteatrets store familieforestilling følger vi de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen. Ofte går det litt over styr i den vesle bygda deres. Og innimellom alt leven og latter forteller Trille lavmælt om alvor og sorg i et barneliv, og om redselen for å miste de han er glad i. Men Farfar følger med – og han er god å ha. Og Tante-Farmor, som lager verdens beste vafler, forsikrer Trille om at han ikke behøver å være redd.

Barnevennlig: Passer for barn fra 5 år.

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Sandefjord - 13. mars

Sted: Hjertnes kulturhus i Sandefjord
Dato og klokkeslett: 13.mars 2020 – kl.18.00

Bestillinger sendes til hjertnes@hjertnes.no
Skriv i e-posten at billetter skal tas av reservasjonen til Norges Døveforbund

Bestillingsfrist: 28. februar.

Nydalen - 14. mai

Sted: Riksteatret i Nydalen
Dato og klokkeslett: 14. mai 2020 kl. 17.30

Send inn reservasjonsønsker til billett@riksteatret.no.
Oppgir ønsket antall reservasjoner. Betal for billetten(e) ved oppmøte før forestillingsdagen.

Bestillingsfrist: 1. april.

 

Her kan du sjekke våre tegnspråktolket forestillinger.