Perfekte fremmede

Perfekte fremmede

Vil du få med deg en helt unik og spesiell teaterforestilling, så er det dette du bør få oppleve! Denne forestillingen er tilrettelagt for døve/hørselshemmede  og tegnspråkbrukere. Få med deg venner og bekjente og opplev et kulturliv som er litt annerledes.

Handling
En nervepirrende teateropplevelse som brutalt viser hvordan løgnen på den ene siden splitter og ødelegger oss, men samtidig også bidrar til å holde sære personligheter og ville sjeler i kompaniskap, så lenge sannheten ikke kommer frem i lyset.

Les mer her:
http://mikroteatret.no/forestillinger/perfekte-fremmede

Se pressemelding her:
https://d19cgyi5s8w5eh.cloudfront.net/eml/FBg67ujlTRGVWOabdQeYMQ?e=rannveiglie%40gmail.com&a=80n3UMzzTfK7yNPf0lDWrw&f=&t=1

Kjøp billetter ved å sende en e-post til teater@doveforbundet.no, og bestill antall billetter du ønsker. Én billett koster 200 kroner.

NB! Dette er ikke en barneforestlling.

Teatertolk koordinatoren hos Norges Døveforbund har kjøpt opp EN forestilling som er kun beregnet til tegnspråkbrukere. Alt blir tilrettelagt og gjøres optimalt for vår gruppe. Vi har fått tre tegnspråktolker til forestillingen.

Ønsker du å bestille billetter?
Send en e-post til teater@doveforbundet.no og oppgi opplysninger til Elisabeth F. Holte.
Billettpris: 200 kroner per billett.