Ledig stilling som interessepolitisk medarbeider

Norges Døveforbund søker deg som vil jobbe Interessepolitisk!

Norges Døveforbund, som ble stiftet i 1918, er en av landets eldste brukerorganisasjoner. Vi arbeider for å fremme norsk tegnspråk i det norske samfunnet. Vi arbeider også for å styrke døve og hørselshemmedes situasjon på alle områder i samfunnet.

Vi oppretter nå en ny stilling som interessepolitisk medarbeider, som er 100% fast.

ARBEIDSOPPGAVER

• Følge med på, og skrive høringsnotater fra offentlige myndigheter
  • Møter med den offentlige forvaltning
  • Kontaktperson i arbeidsgrupper til NDF
  • Jobber tett med generalsekretæren. Det skal avtales om hvem som skal ta for seg hvilke interessepolitiske områder

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

• Du må kunne jobbe selvstendig og systematisk
  • Samtidig må du også trives med å jobbe i team
  • Ha erfaring med Interessepolitisk arbeid og offentlig forvaltning
  • God kunnskap og kjennskap om forbundet, døve og hørselshemmede herunder miljø, rettigheter og språk
  • Ha relevant utdannelse
  • God skriftlig og framføringsevne
  • Serviceinnstilt og positiv
  • Ha god digital kompetanse

Arbeidsmiljøet kan defineres som meget engasjerende innenfor de sakene vi kjemper for. Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver i et fremtidsrettet og aktivt forbund. Du må regne med noe kvelds- og helgearbeid til visse tider av året.

Lønn etter avtale / tariff, pensjonsordning og forsikring. Send epost med søknad og CV til konstituert generalsekretær elisabeth@doveforbundet.no

Tiltredelse: 01.09.2020
Arbeidssted er Grensen 9, 0159 Oslo

Søknadsfrist: 1. august 2020

Her kan du lese stillingen i PDF-format.