Ny dato - digitalt Døves Kulturdager

 

Niels Kristensen, forbundsleder for Norges Døveforbund og Sondre Uteng Olsen, leder for Norges Døveforbunds Ungdom har gode nyheter – vi har funnet en dato for digitalt Døves Kulturdager i 2021. Se videoen for mer informasjon, eller les teksten nedenfor:

Tekst til video: Kjære alle sammen!

Vi skulle egentlig hatt digitalt døves kulturdager den 28. november. Vi måtte dessverre utsette på grunn av koronatiltakene. Vi har funnet ny dato! Det blir på lørdag, 10. april i 2021. Fra kl. 14:00-17:00. Programmet blir akkurat som planlagt tidligere. 

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med din nærmeste døveforening hvis du lurer på hvor lokalet er. Døveforeninger skal booke lokaler, og servere kaker og drikke til våre medlemmer. 

Vi håper å se mange som kommer til døveforeningene, eller deres lokaler. Vi sees om ikke så lenge!

God jul :)