Teater Manu utlyser ny ledig stilling - kommunikasjon/markedsansvarlig

Ønsker du heller å lese i PDF-format? Scroll helt ned til du ser PDF-filen.

Tekst fra Teater Manu:

Vår kommunikasjon/markesansvarlig har sluttet og vi ser etter en ny person (vikariat) med tiltredelse snarest, med mulighet for forlengelse.

Teater Manu er et nasjonalt turnerende tegnspråkteater. I tillegg til turnéer i inn- og utland gjester vi internasjonale teaterfestivaler. Teatret ble vedtatt etablert av Stortinget i 2001, er stiftet av Norges Døveforbund og finansieres over fast post i statsbudsjettet. Det er for tiden syv ansatte i administrasjonen. Vi setter opp to- tre turnéproduksjoner per år samtidig som vi utvikler ny norsk dramatikk og utdanner skuespillere m.m.

OMFANGET AV STILLINGEN

Personen koordinerer og leder kommunikasjons-, informasjons og markedsarbeidet ved teatret og rapporterer til teatersjef som nærmeste overordnede og til administrativ leder ang. budsjett og økonomi.

I 2021 vil Teater Manu blant annet produsere Panikk i kulissene/Noises off av Michael Frayn i samarbeid med Riksteatern Crea i Sverige og Teater Totti i Finland. I tillegg skal teatret markere 20 års jubileum.

• Kommunikasjon/markedsansvarlig vil i samarbeid med øvrige teatrene i Norden utvikle en markedsplan til Panikk i kulissene og følge opp arbeidet med salg- og markedsføring.
  • Kommunikasjon/markedsansvarlig vil også få prosjektansvar for markering av Teater Manu sitt 20 års jubileum med avslutningsturné for teatersjef Mira Zuckermann. Markeringen vil gjennomføres høsten 2021 og arbeidet opp mot jubileet vil foregå i tett samarbeid med teatersjefen.
  • Være teatrets prosjektansvarlige i samarbeid med filmselskapet for filming av Panikk i kulissene.

Søknadsfrist 18. januar

DIN BAKGRUNN

Vi søker en medarbeider med relevant høyere utdannelse. Du må ha innsikt i og forståelse for teatrets rolle i samfunnet og interesse for medias håndtering av tegnspråklig scenekunst. Du skal synliggjøre virksomheten og kommunisere vårt budskap nasjonalt- og internasjonalt i samarbeid med Kulturmeglerne AS.

HVEM ER DU?

Ved siden av å ha god kommunikasjonsfaglig kompetanse og erfaring med digital kommunikasjon, er det en fordel at du kan norsk tegnspråk og at du er kjent med døves kultur eller viser stor interesse for det. Du er en samfunnsengasjert, teaterinteressert, løsningsorientert og initiativrik person med gode samarbeidsevner. Du bør ha god innsikt og kompetanse i å produsere tekst, bilder og video til alle våre digitale kanaler, og kan lage engasjerende innhold som når våre publikummere. Gode norsk og engelsk skriftlige kunnskaper er en forutsetning, og norsk tegnspråklig kompetanse er sterkt ønskelig.

VI TILBYR:

Lønn og øvrige vilkår etter avtale. Søknad sendes på e-post til mari@teatermanu.no eller som post til:

Teater Manu
v/ administrativ leder Mari Hjelmtveit
Schleppegrells gate 32

Spørsmål om stillingen:

Teatersjef Mira Zuckermann
Telefon: 41470192 (SMS/videoanrop etter avtale)

Administrativ leder Mari Hjelmtveit
Telefon: 90261823 (SMS/taleanrop)