Nå kan du betale medlemskontigent!

 

Tekst til video:

Hei!

For deg som har opprettet avtalegiro i nettbanken, får avtalegiro i løpet av noen dager. Har du valgt å få faktura, så ble det sendt på onsdag, 17. februar. Hvis du er usikker på hva du har valgt, så kan du sende meg en e-post, til adressen – medlem@doveforbundet.no, så kan jeg hjelpe deg.

Hvis du får faktura i brevpost, så får du i løpet av neste uke. Vi har fortsatt 2 medlemstyper, samme som ifjor.

0–30 år: 150 kroner

31 år og oppover: 300 kroner

Ved betalingsløsninger kan du betale på VIPPS til nummeret, 558699. Vennligst husk å skrive melding, "Medlemskontingent Norges Døveforbund + ditt medlemsnr". Da blir det mye enlere for oss å identifisere din innbetaling når vi skal registrere betalingen i systemet vårt. I nettbanken må du huske å legge til KID; hvis du ikke får det til, så bruk meldingsfeltet. Der må du skrive ditt medlemsnr.

Vi tilbyr fortsatt digitalt medlemskort i appen, JOYN. JOYN er tilgjengelig både for Android-mobiler og iPhone. Når du har lastet ned appen, søker du etter Norges Døveforbund. Når du registerer deg, så må du oppgi ditt mobilnummer. Hvis du ikke klarer å logge inn likevel, så er det fordi du ikke har registrert ditt mobilnummer i vårt medlemsregister.

Du kan sende mobilnummeret ditt på e-post til meg – medlem@doveforbundet.no. Send meg også e-post hvis du har spørsmål, eller lurer på noe angående faktura eller medlemskortet.

Vil du lese litt mer om JOYN? 
https://www.doveforbundet.no/nyheter/2019/09/04/digitalt-medlemskort