Informasjon fra NAV Tolketjeneste om bestillingsløsningen

Tekst til video:

Hei. Vi ønsker å dele informasjon fra NAV Tolketjeneste om bestillingsløsningen:

Idag onsdag 3. november vil NAV Tolketjeneste begynne å sende ut sms om status på en bestilling til de som har bestilt tolk på vegne av en bruker. De vil motta en sms om status når status er "Du har fått tolk" eller "Ikke ledig tolk". Sms'en vil ha følgende innhold: 

INFO
Status på din bestilling er: "status"
Dato: 30.09.2020, kl. 17.00 - 19.00
For mer informasjon, se tolkebestilling.nav.no. Du kan ikke svare på denne meldingen.
Mvh NAV Tolketjeneste

Sms'en sendes ut mellom klokken 09:00 og 16:00 på hverdager. Vær oppmerksom på at dette kun er et varsel til en person som har bestilt tolk på vegne av en bruker. Bruker selv vil nå ikke få varsel om status på sms, men NAV Tolketjeneste tror det vil være på plass i løpet av en ukes tid.