Meld deg på – innen torsdag, kl. 12.00 til markering på Litteraturhuset!


Tekst til video:

Kjære tegnspråkmiljøet! Det er en stor dag på fredag 25. mars. Da er det et år siden det ble vedtatt på Stortinget at tegnspråk er anerkjent som nasjonalt språk i Språkloven. Vi i NDF arrangerer en markering på Litteraturhuset i Oslo.

Markeringen starter kl. 16.00, og dørene åpner kl. 15.30. Fra kl 16.00–17.30 skal det være tale og paneldebatt. Markeringen blir streamet slik at hele Norge kan delta. Streaming blir avsluttet etter paneldebatten, men det blir mingling på Litteraturhuset fram til kl. 19.00. Fram til nå har det vært lukket påmelding, men nå er det åpent for alle så du kan også melde deg på.

Oppdatering:
Fristen for påmelding er passert. Nå er det ikke lenger mulig å melde på arrangementet. Takk for at du meldte deg på!

Informasjon og lenken til streaming kommer i løpet av kort tid.