Vil du komme inn i film- og tv-bransjen?

Nye Stemmer er en dag der unge og nye historiefortellere møter tv-serie bransjen. Deltakerne får et innblikk i hvordan bransjen fungerer, hvem man kan ta kontakt angående en idé, og blir kjent med kanalene og produksjonsselskapene.

Å finne veien inn i mediebransjen kan virke litt utforende. Hvem sender jeg manuset mitt til? Hva gjør egentlig et produksjonsselskap? Hvordan får folk realisert tv-seriene sine? Hvis dette er spørsmål du har stilt deg selv, så kan dette arrangementet gi deg noen svar.

Nye Stemmer er et arrangement for unge mediefolk som søker veien inn til film- og tv-bransjen. Dette er et møte- og samlingspunkt mellom mennesker i etableringsfasen og innflytelsesrike aktører fra hele bransjen. Her kan fagfolk fra bransjen gi deg tips, råd – og en e-postadresse eller to.

Brenner du inne med en idé til en dokumentar, podkast eller en dramaserie så er det også mulighet til å pitche din idé for produsentene og salen. Alle som pitcher får en 45 minutters workshop sammen med utviklingsavdelingen i NRK.

Denne fagdagen vil du møte forfattere, produsenter, fotografer, dokumentarister og alt-muligmennesker fra forskjellige avdelinger i NRK og andre mediehus.

Det er Rania Iraki fra NRK som er prosjektleder. 

Hun kan kontaktes på epost: Rania.Iraki@nrk.no, eller på mobil: +47 408 99 796

VedleggStørrelse
Nye stemmer109.41 KB