Arbeidslivsseminar på Ål, 4.-6. november 2022


NDF arrangerer igjen arbeidslivsseminar på Ål folkehøyskole. Programmet i år passer til de som er førstegangssøkere eller nybegynnere i arbeidsmarkedet. Det vil bli gitt kurs i "Hvordan skrive en god søknad?" og "Hvordan skrive en god CV?" med påfølgende workshop. Signo Arbeid og Deltagelse kommer for å holde foredrag om hva de gjør samt gjennomføre programmet deres "Løft". Det vil holdt korte foredrag fra arbeidsgivere i hva de ser etter i en arbeidstaker/i en søknad, og foredrag fra døve arbeidstakere i hørende arbeidsmiljøer.

For påmelding, send e-post til Ål folkehøyskoles kortkurskoordinator Bente Lisbeth på e-post: b.l.kok@al.fhs.no innen 14. oktober med:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Matallergi
  • Skal du ha transport mellom Ål togstasjon og Ål folkehøyskole? (Transport fra Ål stasjon til Ål folkehøyskole, når begge togene ankommer fra Oslo og Bergen rundt kl. 17:20–17:40 på fredag og avreise fra Ål folkehøyskole kl. 16:45 på søndag).

Betaling: Kr 900 til konto nr.: 2320.05.01071, merke med navnet ditt og arbeidslivsseminar.
Frist 14. oktober.

Alle deltakerne må ta med sin egen pc eller mac. Vi anbefaler ikke en iPad eller smartbrett til dette kurset.

Velkommen

VedleggStørrelse
Program for arbeidslivsseminar 2022157.15 KB