WFD i Norge i 2027

Tekst til video:

Kjære døveforeningene.

På Landsmøtet i juni drøftet vi om WFD kongress i Norge i 2027. Det ble gitt fullmakt til forbundsstyret. De har sett nærmere på økonomi og andre faktorer i løpet av høsten. Nå kan vi med stor glede informere at forbundsstyret har bestemt at NDF søker til WFD kongressen i Norge. Det er jeg veldig glad for!

I sommer 2023 er det WFD kongress i Sør-Korea, og Norge skal konkurrere mot andre land. Under generalforsamlingen i WFD 2023 blir det avgjort med avstemning hvem som får arrangere WFD i 2027. Vi har opprettet en komité som skal planlegge fram til valget i Sør-Korea, og eventuelt etter WFD hvis vi vinner valget. Er det noen som ønsker å bidra til komiteen? Ta kontakt med oss på e-post innen 15. januar. Send en e-post til WFD2027@doveforbundet.no.