Primær- og sekundærmedlem

 

Tekst til video:

Hei.

Vi har ny medlemsordning i år, primær- og sekundærmedlem. Som primærmedlem betaler du vanlig medlemskontingent:

  • 0–30 år: 150 kroner
  • 31 år og oppover: 300 kroner

Som "sekundærmedlem" kan du også bli medlem hos en annen forening. Det betyr at du kan begnytte deg av medlemstilbud og delta på medlem- og årsmøter hos annen lokalforening. Som sekundærmedlem har du kun talerett i møter hos lokalforeningen.

Eksempel: Du bor i Oslo, og har familie i Bergen. Du er (primær)medlem i Oslo Døveforening. Familien din er medlem hos Bergen Døvesenter, og benytter seg av deres tilbud. Nå kan du også bli (sekundær)medlem hos Bergen Døvesenter og benytte deg av deres tilbud og delta i møter når du er i Bergen.

Sekundærmedlemskap (må betales i tillegg til ordinær medlemskontingent):

  • 0–30 år: 100 kroner
  • 31 år og oppover: 200 kroner

Du kan lese mer om medlemsordningen her