Lyst på jobb? Eller kjenner du døve og tegnspråklige som trenger jobb?


Tekst til video:

Lyst på jobb? Eller kjenner du døve og tegnspråklige som trenger jobb? Da har du kommet til rett sted! 

NDF har alltid hatt som mål å se flere og flere døve ut i arbeid. Hvert år får NDF tildelt millioner av kroner i prosjektmidler for å gjennomføre et bredt utvalg prosjekter til ulike formål, og det er vi veldig glade for å se.

Likevel savner vi at flere døve stiller opp som prosjektledere, og ønsker med dette å oppfordre folk til å ta kontakt for å søke til nye prosjektleder-stillinger.

Vi på NDF har en haug nye prosjektidéer på lager – både store og små prosjekter - og trenger folk til å skrive søknader for oss og realisere disse prosjektene. Dersom du er interessert, kan du ta kontakt slik at vi sammen kan se på hva vi får til og hvordan dere kan søke. Du er også velkommen til å komme med egne prosjektidéer for å sende inn søknad!

Det er flere fordeler å bli prosjektleder hos NDF:

  • Du blir tilsatt i en lønnet deltidsstilling gjennom hele prosjektperioden, som kan være 1, 2- eller 3-årig (avhengig av programmet det søkes hos og prosjektets størrelse).
  • Du får ved behov egen kontorbord, samt PC og kontorrekvisita i vår lokale på Grensen 9.
  • Viktigst av alt får du tilgang til en 100% tegnspråkvennlig arbeidsplass, med døve/tegnspråklige kolleger og tolk på kontoret. I tillegg får du jobbe med døve/tegnspråklige brukere som en del av prosjektarbeidet.

Ser spent fram til respons fra dere!

 

Spørsmål?

Ta kontakt med prosjektkoordinator, Arash Bagharzadeh på e-post, arash@doveforbundet.no.