Informasjon fra Turgruppe 55+ om neste seniortur

 

Tekst til video:

Hei.  

I nyeste utgaven av Døves Tidsskrift står det informasjon om tur til Pilegrimsleden i Dovre. Dessverre er denne informasjonen feil. Vi skal ikke til Pilegrimsleden i år.  

Vi skal på tur til Iungsdalshytta ved Skarvheimen. Ny dato for tur til Iungsdalshytta er 27.–30. juli i år. Det er mulig å kombinere det med en tur til Finsehytta før Iungsdalshytta, hvis dere er interessert i flere dager på fjellet. Se tekst nedenfor for mer informasjon.  

Vi beklager forvirringen det har medført og håper dere blir med på tur til Iungsdalen og kanskje også til Finsehytta. Send e-post til Hedvig eller Helle Heidi for mer informasjon. E-postadressen finner dere i teksten under.

 

Turgruppe 55+

NDFs turgruppe ved Hedvig Sinnes og Helle Heidi Hammerlund har endelig klart å få til en tur i regi av DNT på fjellet i tidsrommet 27.-30. juli. Denne gangen er det på Iungsdalshytta. Iungsdalshytta ligger i hjertet av Skarvheimen, i en frodig dal der seterlivet setter preg på miljøet og menneskene.

Turen har vanskelighetsgrad Middels.

Man bør være i god form og vant til lange fotturer. Det viktigste er at du har et godt humør og ikke har plager i knærne og hoftene. 

Dag 1

Oppmøte på Ål stasjon. Vi blir fraktet i egen buss til Torvika. Bagasjen blir fraktet. Her starter vår fottur, og vi blir kjent med hverandre underveis og vel framme på hytta fordeler vi rommene.  Etter middag får vi informasjon om dagene. 

Dag 2 og 3

Flotte dagsturer og dagstursmål, alt fra enkle rundturer til toppturer. 

Dag 4: Fottur og hjemreise

Turen koster kr 6300 for DNT medlemmer og kr 7800 for ikke-medlemmer. 

Påmeldingsfrist innen 1. mai

Er noen av dere er interessert i en ekstra tur på Finsehytta, så skal vi prøve å bestille overnatting der før vi drar videre til Ål og Iungsdalen.  

Vi prøver å få til med en 2 dagers opphold på Finse hytta – der vi prøver å få til en Blåisvandring hvis vi får tak i en turleder. Utgifter til overnatting på Finsehytta + eventuell guide til Blåisvandring kommer i tillegg til Iungdalshytta. Togbillettene kommer også i tillegg.

Send påmelding til:

Er dere interessert i ekstraturen, så gi oss beskjed om dette så fort som mulig!

Ønsker dere ytterligere informasjon, så kan spørsmålene rettes til Hedvig Sinnes (hedvigs@lyse.net) eller Helle Heidi Hammerlund (heh-hamm@online.no).

Ytterligere opplysninger om Iungsdalen, se lenken nedenfor

[Klikk her] Sjarmerende Iungsdalen 60+ – Skarvheimen — Turer og aktiviteter — DNT Oslo og Omegn