Gi en gave

Gi en gave

Støtt Norges Døveforbund

Vipps til 62516

En støtte til Norges Døveforbund er en støtte til norsk tegnspråk og det viktige arbeidet vi gjør for døve og andre tegnspråkbrukere.

Merk gjerne summen med "gave" så ser vi formålet med beløpet.

Takk for det du er med å gi

Som en ideell organisasjon er vi helt avhengig av den frivillige innsatsen til mange av våre medlemmer og midlene vi får som gaver gjennom året.

Midlene vi får går blant annet til:

 • Styrking av norsk tegnspråks status og rolle i Norge
 • Interessepolitisk arbeid for norsk tegnspråk, døve og hørselshemmede
 • Vårt arbeid for en bedre tolketjeneste
 • Flere tekstede og tegnspråktolkete TV-programmer
 • Bedre skoletilbud til døve og hørselshemmede barn og bedre informasjon til foreldrene
 • Et mer tilgjengelig samfunn for døve og hørselshemmede
 • Eldre døves rett til å velge sykehjemsplass i hjemkommunen eller i en kommune der de har sykehjem med tegnspråkmiljø
 • … og mange andre oppgaver

Gi en gave til en god sak. Slik kan du være med å gi:

Vipps en gave

Du kan bruke Vipps nummer 62516
Størrelse og formål med gaven bestemmer du selv

 

Opprett en innsamlingsaksjon på Facebook

Det er helt gratis, og enkelt å sette opp. Her kan du lese fremgangsmåte for å sette opp en innsamlingskonto på Facebook

 

Gavekonto

Store og små gaver mottas med glede. Gi en gave til kontonummeret: 8200 06 08072. Husk å skrive personnummer i meldingen om du ønsker skattefradrag.

 

Minnegave

En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort. Dette kan være et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, og gis i avdødes navn til Norges Døveforbund. For å gi en minnegave, kan du overføre penger til kontonummeret: 8200 06 08072. I meldingen kan du skrive navnet på avdøde. Vi vil overbringe en hilsen til de pårørende.

 

Testamentarisk gave

Å gi en testamentarisk gave til Norges Døveforbund er en stor og viktig beslutning for deg, og et kjærkomment bidrag for oss og det viktige arbeidet vårt. Testamentariske gaver til Norges Døveforbund gjør det mulig for oss å ivareta rettigheter til døve og hørselshemmede, samt tegnspråk som et språk.

Klikk her for å lese mer om å opprette testamente på våre sider om testamentariske gaver.

 

Skattefradrag

Det gis fradrag for gaver mellom 500 kroner og 50 000 kroner.

For å få skattefradraget må vi rapporterer inn beløpet for deg, sammen med ditt 11-sifrede fødselsnummer (fødselsdato og personnummer). Send oss ditt navn, og fødsels- og personnummer så dukker det opp i din selvangivelse etter at vi har mottatt gaven.

Du kan oppgi personnummer i kommentarfeltet ved overføring til vår gavekonto 8200 06 08072 eller ta kontakt med regnskap@doveforbundet.no. NB! Norges Døveforbund behandler all personinformasjon strengt konfidensielt.

 

Handle i vår nettbutikk

Handler du i vår nettbutikk støtter du oss, og du får glede av bøkene og det gode materialet vi selger der. Klikk her for å besøke nettbutikken vår.

 

Bli medlem / Rekrutter flere medlemmer

Alle er velkommen som medlemmer i Norges Døveforbund. Et medlemskap er ikke dyrt, og du støtter en viktig sak. Klikk her for å lese om våre medlemsfordeler og finn vårt innmeldingsskjema.

 

Bedrifter

En gave til Norges Døveforbund er et kjærkomment tilskudd til et viktig arbeid for døve, hørselshemmede og til valgmuligheter for de som bruker tegnspråk.

Gaver mellom 500 og 50 000 kroner årlig kan gi skattelette.

Norges Døveforbund vil innrapportere gaver gitt i bedrifter og organisasjoners navn til skattedirektoratet. Dette forutsetter at organisasjonsnummer er registrert hos oss. Oppgi organisasjonsnummer på en av følgende måter:

 • Telefon: 23 31 06 30
 • E-post: regnskap@doveforbundet.no
 • Post: Norges Døveforbund, Grensen 9, 0159 Oslo. Merk brevet med "Bedriftsgave"

 

Annonser

Ved å annonsere i Døves Tidsskrift eller på vår hjemmeside møter du et publikum som ikke er like lett å treffe til vanlig. Samtidig viser du at du støtter en god sak. Klikk her for å lese mer om annonseringsmuligheter.  

Kontakt linda@doveforbundet.no for mer informasjon.

Støtt en god sak, bli med å gi til noen som trenger det. Støtt Norges Døveforbund.