Butikk

Profilartikler fra Norges Døveforbund

Ved å kjøpe vårt utvalg av informasjonsprodukter, markedsføringsprodukter og gaveartikler bidrar du med å spre kunnskap om norsk tegnspråk. Du støtter også oss økonomisk slik at vi kan fortsette vårt arbeid for full tilgjengelighet for døve og hørselshemmede. De veiledende prisene som er oppgitt, er NDFs egne priser. Flere av artiklene egner seg også meget godt som gaver, både til venner og bekjente - også hørende. Takk for du støtter Norges Døveforbund! Er det noe dere ute etter som ikke ligger her så send en mail til oss

PORTOPRISER

  • Bestilling under 300 kr – 80 kr i porto.
  • Bestilling over 300 kr - 160 kr i porto.
  • Fri frakt ved bestilling over 2000 kr.
  • Ved avhenting på kontoret vårt betaler du ingen porto. (NB. Må betales på forhånd eller kontant, eller med Vipps)

VIPPSNR: 11035

Betal med Vipps

Privatpersoner må betale via bankoverføring eller Vipps før produktene sendes. NB. Skriv adressen din i feltet.

Firmaer får faktura via email. NB. PORTO KOMMER I TILLEGG TIL PRISENE UNDER!

Takk for du støtter Norges Døveforbund!

350 kr for medlemmer - Kjøp

450 kr for ikke medlemmer - Kjøp

Norges Døveforbund 100 år

NDFs 100 års jubileumsbok skrevet av Helge Herland. 560 sider, 3,5 kilo.

250 kr - Kjøp

10 DØVE OG HØRSELSHEMMEDE FORTELLER

«10 ulike personer - døve, hørselshemmede, døvblinde og døvblitte står fram med sine historier om hvordan det er å leve i dagens samfunn. Boka inneholder også faktaopplysninger om tegnspråk, døveorganisasjonen, tolketjenesten og mer.» Prosjektet er støttet av Ekstrasiftelsen. 

Deltakere i boka er Arne Lundqvist, Daniel Mosti, Lubna Mehdi, Maren Oriola, Birgit Hagerupsen, Toralf Ringsø, Nora Føyen, Martin Berhovde, Karen Margrethe Engja og Helge Herland.

 

199 kr for medlemmer - Kjøp

249 kr for ikke medlemmer - Kjøp

DØVES RETTSHISTORIE

René Stub-Christiansen jobber i dag som advokat med særlig fokus på døves rettigheter. Han har skrevet denne boken som handler om noen særtrekk ved rettighetene til døve opp gjennom historien, boken kommer med karakteristiske illustrasjoner med skråblikk på denne historiske reisen med illustrasjoner av Jørn Werner Andersen. Boka er finansert av Extrastiftelsen. 

200 kr - Kjøp

Babytegn

Kommuniser med babyen før 10 måneders alderen! NDF har utgitt en bok med de 99 vanligste tegnene for babyer og småbarn illustrert av Gudrun Haave.

50 kr - Kjøp

DVD - «Du er ikke alene»

Informasjonsfilm om vold i nære relasjoner på tegnspråk. Informasjonsdelen er på seks kapitler: Informasjon om hva vold er, den som opplever vold, den som utøver vold, vold mot barn, vold mot eldre og siste kapittel om hvordan man kan få hjelp. Programleder Annbjørg Nordbø.

Prosjektet er støttet av Extrastiftelsen.

Med Ipek D. Mehlum, Mira Zuckermann, Ronny P. Jacobsen, Casper Lund

399 kr - Kjøp

Døv identitet i endring

Dybdeintervju med ti døve, mennesker med ganske ulik livssituasjon, men de viser slående likhetstrekk når det gjelder refleksjoner omkring deres identitet som døve, noe forfatteren viser er et globalt fenomen.

50 kr - Kjøp

Kompendiet ‘Hvorfor døveskolen er viktig!’

Da Kunnskapsdepartementet besluttet 1. februar 2011 å legge ned tre av fire statlige skoler for hørselshemmede var reaksjonene sterke. Dette kompendiet forteller hvorfor. Dette kompendiet samler den kunnskapen, erfaringen og historiene som brukerne selv besitter

49 kr - Kjøp

NDF's til-og-fra julelapper

Gled dine til jul med disse 24 stk til-og-fra julelapper med 6 ulike tegnspråkmotiver. – Engel, God jul, Julegave, Julenisse, Julestjerne og Snømann. Fåes ikke kjøpt andre steder.

150 kr - Kjøp

NDF’s jubileumsbok ‘Tegnspråkets Fremtid’ 1918-2008

Tegnspråkets fremtid – vårt felles ansvar : Norges Døveforbund 90 år, 1918-2008 18. mai 20018. Samling av faglige artikler fra døvesamfunnet i Norge. Skrevet av Helge Herland.

150 kr - Kjøp

NDF's tskjorte voksne

XS, S, M, L, XL, XXL
Unisex størrelse, turkisfarget tskjorte med håndalfabetetstrykk Skriv hvilken størrelse du ønsker

150 kr - Kjøp

NDF's tskjorte barn

3-4 år, 6-8 år, 9-11 år, 12-14 år
Unisex størrelse, turkisfarget tskjorte med håndalfabetetstrykk Skriv hvilken størrelse du ønsker