Bli medlem

Som medlem er du med Norges Døveforbund i kampen for bedre rettigheter og tilgjengelighet i samfunnet. Ved å bli medlem eller gi støtte til Norges Døveforbund bidrar du til økt likeverd slik at døve og hørselshemmede og deres familier får rett og mulighet til å delta i samfunnet på lik linje som alle andre.

Medlemskap

Medlemskap i NDF er en billig måte å støtte arbeidet vårt. Som medlem i en lokalforeningen er du fullverdig medlem i NDF, og NDFU om du er under 30 år. Du har stemme-, tale- og forslagsrett og mottar vårt medlemsblad, Døves Tidsskrift.

Dersom du er i alderen 0 til 30 år, vil du automatisk bli medlem hos Norges Døveforbunds Ungdom.

 • 0–30 år:
  150 kroner
 • 31 år og oppover:
  300 kroner

Sekundærmedlem

Som sekundærmedlem i en lokalforening er du medlem i to lokale foreninger. Da kan du delta på aktiviteter som lokalforeningen arrangerer, men har kun talerett i lokalforeningen sine møter.

 • 0–30 år:
  100 kroner i tillegg til ordinær medlemskontingent
 • 31 år og oppover:
  200 kroner i tillegg til ordinær medlemskontingent

Støttemedlem

Ønsker du bare å vise din støtte kan du melde deg inn som støttemedlem. Dette gir ikke talerett eller stemmerett. Men du er med og støtter det viktige arbeidet vi gjør for døve og hørselshemmede i Norge.

 • 30 år og oppover:
  300 kroner
 • 0–30 år:
  150 kroner

Hvis du ønsker å bli sekundærmedlem i en annen forening, logg inn på Din Side. Fyll inn din e-postadresse eller medlemsnummer, og passord for å logge inn. På Din Side finner du feltet «Forening (sekundær)». Der kan du velge hvilken forening du ønsker å bli sekundærmedlem hos.

Send en e-post til medlem@doveforbundet.no hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Ønsker du forsikring til høreapparatene dine?

Barn opptil 15–18 år får automatisk nye høreapparater. Når et barn er uheldig og mister høreapparatene i sand, vann eller på bakken kan de få nye.

Ta kontakt med ditt forsikringsselskap eller banken og spør om de dekker tap eller skade av høreapparatene dine.

Du får 10 % rabatt hos Batteriklubben!

Kjøp dine høreapparatbatterier hos Batteriklubben som selger billige høreapparatbatterier – og få 10 % rabatt i tillegg!

Medlemsfordeler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om hva som skjer i samfunnet. Meld deg på Norges Døveforbunds nyhetsbrev og få tilsendt lokale, nasjonale og interessepolitiske nyheter som berører døve og hørselshemmede, samt pårørende.
Ved å skrive inn e-postadressen din nedenfor og klikke på «Meld på nyhetsbrev» samtykker du til at vi også sender deg informasjon om medlemstilbud og fordeler og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette.