Medlemskontingent 2024

Som medlem er du med Norges Døveforbund i kampen for bedre rettigheter og tilgjengelighet i samfunnet. Ved å bli medlem eller gi støtte til Norges Døveforbund bidrar du til økt likeverd slik at døve og hørselshemmede og deres familier får rett og mulighet til å delta i samfunnet på lik linje som alle andre.

Tekst til video:

Hei, vi har sendt ut medlemskontingenten for 2024 via avtalegiro, faktura på e-post og brev.

Avtalegiroen er sendt til Nets og vil deretter bli videresendt til din bank. Medlemskontingenten vil bli trukket om én måned. Det samme gjelder for fakturaen som er sendt på e-post; medlemskontingenten må betales innen én måned. Vennligst husk å sjekke din søppelpost/spam-mappe dersom du ikke har mottatt fakturaen i innboksen din.

Papirfakturaen vil bli sendt til din postkasse i løpet av neste uke. Leveringstiden avhenger av posten, så det kan variere når du mottar fakturaen i postkassen din.

Medlemskontingent:

  • 0–30 år: 150 kroner
  • 31 år og eldre: 300 kroner

Vipps

Ønsker du å betale med Vipps? Du kan vippse til 558699, og vennligst husk å skrive «Medlemskontingent Norges Døveforbund» i meldingsfeltet.

Vennligst bruk KID-nummeret ved betaling i banken, slik at vi kan identifisere din betaling.

Har du spørsmål angående fakturaen, adresseendringer eller ønsker å bytte forening?

Ta kontakt med meg på e-post: medlem@doveforbundet.no.

Tusen takk for at du er medlem hos oss

Medlemskap i NDF er en billig måte å støtte arbeidet vårt. Som medlem i en lokalforeningen er du fullverdig medlem i NDF, og NDFU om du er under 30 år. Du har stemme-, tale- og forslagsrett og mottar vårt medlemsblad, Døves Tidsskrift.