Ny hjemmeside!

Vi håper du bruker litt tid til å bli kjent med siden, det er sikkert mye nytt ? også for oss! Etter hvert blir vi bedre kjent alle sammen!

I starten blir det sikkert noe forvirring, men vi håper det går bra og vi skal rette opp feil som blir oppdaget.

Hvis du ser oppe til høyre, ser du et felt som heter ?Logg inn?. Det er foreløpig ikke klart, men det skjer om ikke så lenge. Da får alle medlemmer brukernavn og passord slik at man kan logge seg inn. Når man har logget inn, kan man blant annet endre opplysninger om seg selv, og dette blir automatisk oppdatert i vårt medlemsregister.

Hvordan bli medlem i NDF?

Vi har også øverst oppe en ?Bli medlem?-side, der du kan fylle ut et skjema og bli medlem ved å fylle ut et skjema. Deretter får man mer informasjon.

..målet er å gjøre så mye som mulig tilgjengelig både på norsk og på tegnspråk

Fra 1. januar produseres både Døves Tidsskrift og deafnet.no fra Norges Døveforbunds kontor i Grensen 9. Vi håper vi bedrer kontakten med medlemmene slik at vi kan gi direkte informasjon, og også slik at medlemmene lettere kan komme i kontakt med oss. Målet er å få til en god dialog.

Den nye hjemmesiden har en del informasjon på tegnspråk, ikke alt ennå, men målet er å gjøre så mye som mulig tilgjengelig både på norsk og på tegnspråk.

Deafnet.no har sin historie, den ble første gang lansert i 2000/2001 da NDF holdt til i Asker. Den gang var det også store forventninger til den nye siden. I 2007 er den siden gammel ? med nye sider kan vi legge inn ting som har vært savnet, for eksempel også tegnspråktekster. Vi håper de nye sidene gjør det lettere å finne den informasjonen man leter etter og at det også blir lett å finne informasjon på tegnspråk og tekst.

Det kan hende vi vil oppleve noen barnesykdommer, men vi håper på at alt skal gå bra etter hvert!

Vi håper vi i NDF blir mer og mer flink til å anvende ny informasjonsteknologi med tydelig mål: å kommunisere bedre med medlemmene.

Hvis dere ønsker kontakt med oss, om deafnet eller om andre ting, gå til listen over ansatte og finn den personen du vil sende en mail til, enten til medlemskonsulent, interessepolitisk rådgiver, generalsekretær, forbundsleder eller den det måtte være. Det er lett å ta direkte kontakt.

God fornøyelse! Dette blir spennende, vi håper på suksess fremover!

 

Tusen takk til Lasse og co hos kommunikasjonshuset Modul AS og Andre og co hos eZ systems!