Teater Manu

Norges eneste profesjonelle teater som har norsk tegnspråk som scenespråk. Teater Manu har blitt nominert til fem Hedda-kategorier, deriblant nominasjon for årets forestilling i 2011 med Jeg var Fritz Moen. Jack og Bønnestengelen fikk Hedda-prisen i 2013 for beste audiovisuelle design. 

Anerkjent som Norges fremste tegnspråkteater

I løpet av de siste 15 årene har dette institusjonsteateret vokst til å bli en statlig støttet organisasjon. Teater Manu har oppnådd anerkjennelse fra kulturpolitikere, næringsliv, publikum og medier.

Det er et profesjonelt teater som leverer scenekunst av ypperste kvalitet, og som har etablert seg som en vital kulturinstitusjon både nasjonalt og internasjonalt.

Tilgjengelig for alle

Teater Manu har en visjon om å bli verdensledende innen teater med røtter i døves kultur og språk. De leverer bemerkelsesverdige forestillinger.

Teateret har produsert et bredt spekter av verk gjennom årene, fra gripende drama og hjertevarm komedie til tankevekkende stand-up og spektakulære show.

Teater Manu sine produksjoner er også tilgjengelig for hørende publikum, da de benytter seg av dyktige stemmeskuespillere.