Bli medlem

Vil du være med og støtte arbeidet for døve og hørselshemmedes rettigheter? Er du interessert i tegnspråk? Fyll ut skjemaet under, så ordner vi resten!

Jo flere medlemmer, jo sterkere står vi. Du behøver ikke selv å være døv eller hørselshemmet for å bli medlem hos oss, mange av våre medlemmer ønsker kun å vise sitt engasjement og støtte for den meget viktige saken vår.

Som medlem spiller du på lag med NDF i kampen for bedre rettigheter og tilgjengelighet i samfunnet!
 

Type medlemskap

Kontingent 2019: Melder du deg inn etter 1. juli betaler du halv kontingent

Medlem senior 62 år+: 350kr

Enkeltmedlem 27 – 61 år: 450kr

Ungdomsmedlem 13-26 år: 150kr

Barnemedlem 0-12 år: 100kr

Medlemspris for uføretrygende ble avsluttet pr 1. januar 2014.
 

Familiemedlemskap

En familie  = aleneforeldre eller to foreldre med barn. Med familiemedlemskap kan alle i husstanden være medlem for en rabattert sum. Dere mottar en giro, og alle får tilgang til de gode medlemsfordelene. Fyll inn informasjon om deg og din familie, alle vil motta kvitterte medlemskort når medlemskapet er betalt.

Familiemedlemskap 1: En voksen og minst et barn under 26 år i samme husstand. 450 kr + 100 per barn/ungdom opptil 26 år.

Familiemedlemskap 2: To voksne (samboer/ektefelle) og minst et barn under 26 år i samme husstand. 650 kr + 100 per barn/ungdom opptil 26 år.
 

Medlemskap hos Bli Hørt!

Kun 50 kroner i tillegg for å bli medlem hos Bli Hørt! Norges Døveforbund har sikret seg en avtale med BLI HØRT! slik at du som medlem får tilgang til dette unike tilbudet. Hver tirsdag kl. 12.00 - 15.00 vil tjenesten være åpen for medlemmer som har registrert seg innen fristen som er 31. desember.

Send en e-post til medlem@doveforbundet.no, og gi beskjed om at du ønsker å bli medlem hos Bli Hørt! Vi kommer med bedre tekniske løsninger etter hvert.

 

Bli medlem


Din kontaktinformasjon

Gå inn på "Min side" for å se / endre kontaktinformasjon.